Τι κι αν η φτώχεια, η ανέχεια κι η σκληρή μοίρα στέκονταν σαν τοίχος αδιαπέραστο τόσα χρόνια μπροστά τους; Τι κι αν ο τόπος τους ήταν άνυδρος κι αφιλόξενος; Τούτοι κατάφεραν με την δύναμη της ψυχής τους να δαμάσουν όλα τα εμπόδια και να τραβήξουν την δική τους πορεία. Να βρουν τον δρόμο που τους οδήγησε στο ξέφωτο.
Να σηκώσουν κεφάλι και ν’ αντικρύσουν το ήλιο.
Να καταφέρουν να προσφέρουν χαμόγελο στις φαμίλιες τους.
Να δώσουν προοπτική στα παιδιά τους για ένα καλύτερο μέλλον.
Όμως λογάριαζαν με τα δικά τους θέλω.
Αφού οι απόγονοι τους είχαν τις δικές τους προτεραιότητες και τα δικά τους σχέδια.
Έτσι κατέληξαν όλα, να λάβουν ένα τέλος.
Άδοξο, άδικο, σκληρό.
Στερημένο από λεβεντιά, αξιοπρέπεια κι αξιοσύνη.
Αφού το κάθε πράμα και κάθε πράξη για να καταφέρει να γίνει «ωραία» πρέπει να γίνεται στην ώρα του.

Συγγραφέας

Ιωάννης Ε. Στρουμπούλης

ISBN

978-618-5246-11-2

Αριθμός σελίδων

310

Διάσταση βιβλίου

14x21cm

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Γιάννης Στρουμπούλης γεννήθηκε το 1958 στην Καβάλα από Καβαλιώτες γονείς με ρίζες Μικρασιάτικες. Του  πατέρα του όμως η μακρινή σκούφια κρατά από την Μάνη. Παντρεμένος με την Φωτεινή, έχει δυό παιδιά τον Στρατή και την Έλενα. Από μικρός ακόμα ιδιώτευσε και δραστηριοποιήθηκε για σαράντα και πλέον χρόνια στον χώρο της διαφήμισης, επικοινωνίας και ΜΜΕ. Επιπλέον σαν ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης από το 1989, θεωρείται από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα.

Διετέλεσε διευθυντής και μέτοχος σε πανελλαδικής εμβέλειας, εταιρίες επικοινωνίας και ενημέρωσης. Επίσης υπήρξε σχολάρχης με σχολή πολεμικών τεχνών.

Αριστούχος της Ιερατικής σχολής Ν. Καρβάλης, Διπλωματούχος καθηγητής Βυζαντινής μουσικής, Καθηγητής πολεμικών τεχνών σε δύο συστήματα.

Πιστοποιημένος καθηγητής σε θέματα διαχείρισης εικόνας και ήχου ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Προώθηση πωλήσεων και δημόσιες σχέσεις.

Δίδαξε για αρκετά χρόνια, παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση, σε ιδιωτικές σχολές, σε ΙΕΚ και στην μουσική σχολή της  Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Συσσώρευσε πλούσια κοινωνική δράση σαν: 1. Ιδρυτής & πρόεδρος της Έν. Ιδιοκτητών Ραδ/νικων. Σταθμών Βορ. Ελλάδος. 2. Γεν. Γραμματέας της GAKO, μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών WAKO. 3. Ιεροκήρυκας με ενεργό δράση για 12 έτη. 4. Ιδρυτής και πρόεδρος του Δικτύου εθελοντισμού «Ηλιακτίς».

Στο συγγραφικό του έργο μέχρι στιγμής συγκαταλέγονται τα: «ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ» μυθιστόρημα, «Η ΑΝΕΜΩΝΗ» μυθιστόρημα, «ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» θεατρικό και ένα εκπαιδευτικό βιβλίο με τίτλο «ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ».