Από νωρίς κίνησε το ταξίδι της.
Σχεδόν δεκάξη χρόνων.
Ανάγκη κι επιλογή συνάμα.
Μα τον δρόμο τον διάλεξε μονάχη της.
Κακοτοπιές κι αναποδιές ήταν αποτελέσματα
και συνέπειες των επιλογών της.
Όπως απολαβές και κέρδη.
Οι μοίρες δεν είχαν λόγο σ’ αυτό.
Ούτε κι ανάμειξη.
Δική της η απόφαση, δική της κι η ευθύνη.
Στην πορεία η ζωή της δίδαξε πως οι αξίες
και τα θέλω, κατά καιρούς αλλάζουν θέση
και σειρά.
Έτσι πρέπει, τούτο είναι το σωστό.
Και πως τίποτα δεν μένει σταθερό.
Εγγύηση δεν υπάρχει ποτέ και για τίποτα.
Τα πάντα μεταβάλλονται.
Κι αλλοίμονο σ’ αυτόν που δεν το κατανοεί έγκαιρα.
Θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα.
Και θα’ ναι βαρύ.
Το ίδιο υποχρεώθηκε να κάμει κι η ίδια.
Αφού χιλιάδες χρόνια τώρα…
«Εγγύα παρά δ’ άττα».

Συγγραφέας

Ιωάννης Ε. Στρουμπούλης

ISBN

978-618-5246-17-4

Αριθμός σελίδων

322

Διάσταση βιβλίου

14x21cm

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Γιάννης Στρουμπούλης γεννήθηκε το 1958 στην Καβάλα από Καβαλιώτες γονείς με ρίζες Μικρασιάτικες. Του  πατέρα του όμως η μακρινή σκούφια κρατά από την Μάνη. Παντρεμένος με την Φωτεινή, έχει δυό παιδιά τον Στρατή και την Έλενα. Από μικρός ακόμα ιδιώτευσε και δραστηριοποιήθηκε για σαράντα και πλέον χρόνια στον χώρο της διαφήμισης, επικοινωνίας και ΜΜΕ. Επιπλέον σαν ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης από το 1989, θεωρείται από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα.

Διετέλεσε διευθυντής και μέτοχος σε πανελλαδικής εμβέλειας, εταιρίες επικοινωνίας και ενημέρωσης. Επίσης υπήρξε σχολάρχης με σχολή πολεμικών τεχνών.

Αριστούχος της Ιερατικής σχολής Ν. Καρβάλης, Διπλωματούχος καθηγητής Βυζαντινής μουσικής, Καθηγητής πολεμικών τεχνών σε δύο συστήματα.

Πιστοποιημένος καθηγητής σε θέματα διαχείρισης εικόνας και ήχου ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Προώθηση πωλήσεων και δημόσιες σχέσεις.

Δίδαξε για αρκετά χρόνια, παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση, σε ιδιωτικές σχολές, σε ΙΕΚ και στην μουσική σχολή της  Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Συσσώρευσε πλούσια κοινωνική δράση σαν: 1. Ιδρυτής & πρόεδρος της Έν. Ιδιοκτητών Ραδ/νικων. Σταθμών Βορ. Ελλάδος. 2. Γεν. Γραμματέας της GAKO, μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών WAKO. 3. Ιεροκήρυκας με ενεργό δράση για 12 έτη. 4. Ιδρυτής και πρόεδρος του Δικτύου εθελοντισμού «Ηλιακτίς».

Στο συγγραφικό του έργο μέχρι στιγμής συγκαταλέγονται τα: «ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ» μυθιστόρημα, «Η ΑΝΕΜΩΝΗ» μυθιστόρημα, «ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» θεατρικό και ένα εκπαιδευτικό βιβλίο με τίτλο «ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ».