ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ONLINE Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 2510837373
Περισσότερα

Με χαρά, αλλά και πολλές προσδοκίες ανταπόκρισης από τους απανταχού μαθηματικούς και όχι μόνο, πραγματοποιούμε μια ακόμη έκδοση, ως παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Διαλέξαμε τα «Μέγιστα – Ελάχιστα», γιατί είναι ένα θέμα, ιδιαίτερα δημοφιλές και ευρύ, με πολλές εφαρμογές.
Προσπαθήσαμε να δώσουμε την ευκαιρία συγγραφικής συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει το μέγιστο δυνατόν ενδιαφέρον στους αναγνώστες μας. Για μας τους μαθηματικούς, τα μαθηματικά δεν είναι απλώς η ειδικότητά μας και η επιστήμη μας. Είναι κάτι πολύ περισσότερο: Είναι τρόπος ζωής.
Μέσα από τις σελίδες που ακολουθούν, καταβάλλεται προσπάθεια να περάσει αυτό σαν μήνυμα στο ευρύτερο κοινό και ειδικότερα στους νέους, από τους οποίους θα προέλθει η νέα γενιά των μαθηματικών και η παραπέρα εξέλιξη της επιστήμης μας.

Συγγραφέας

Συλλογικό έργο

Έκδοση

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, παράρτημα Καβάλας

ISBN

978-960-933248-4

Αριθμός σελίδων

178

Διάσταση

16x24cm

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Μέγιστα – ελάχιστα. Ζητήματα, εφαρμογές και …ιστορίες”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Σχετικά προϊόντα

You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode