Η πριγκίπισσα Ελοντί βρίσκεται ξαφνικά φυλακισμένη -χωρίς να ξέρει το γιατί- στο πιο σκοτεινό κελί της Ιντόνα, της γειτονικής χώρας που κυβερνά ο βασιλιάς Μπρένιν. Αναπάντητα ερωτήματα τη βασανίζουν: Πώς μπορεί να ζει αυτό τον εφιάλτη, αφού μόλις χθες έγιναν με μεγαλοπρέπεια στο παλάτι οι αρραβώνες της με τον πρωτότοκο γιο του Μπρένιν, τον καλόκαρδο και γενναίο πρίγκιπα Ούριεν; Πως επέτρεψε ο πατέρας της, βασιλιάς Στέφανος, να την πιάσουν αιχμάλωτη; Και γιατί ο αγαπημένος της Ούριεν δεν εμφανίζεται για να τη σώσει;

Αιχμάλωτος μαζί της στο ίδιο κελί ένας νέος άνδρας. Ποιος να ‘ναι άραγε και τι έγκλημα έχει διαπράξει; Το σκοτεινό του ύφος και οι αντιπαθητικοί, κυνικοί του τρόποι δεν της εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη. Σύντομα η Ελοντί θα συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να περιμένει βοήθεια από πουθενά. Μοναδική της ελπίδα για ελευθερία, ν’ ακολουθήσει τον συγκρατούμενό της μέσα στις δαιδαλώδεις στοές κάτω απ’ το παλάτι, όταν εκείνος θα προσπαθήσει να αποδράσει. Αν θέλει να επιστρέψει στη χώρα της, πρέπει να τον εμπιστευτεί…

Για την Ελοντί ξεκινά ένα επικίνδυνο, εξοντωτικό ταξίδι προς τη πατρίδα της, που θα αποδειχθεί ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι μέσα στη σκοτεινή άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής.

«ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ» είναι μια ρομαντική ιστορία αγάπης γεμάτη έντονα συναισθήματα, μυστήριο, περιπέτεια και φαντασία, που θα σας συναρπάσει.

ISBN

978-618-5246-19-8

Αριθμός σελίδων

106

Διάσταση βιβλίου

14x21cm

Συγγραφέας

Β. Ε. Σιόλιου

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Ελισάβετ Σιόλιου γεννήθηκε το 1992 στην πόλη της Καβάλας, όπου ζει και εργάζεται. Είναι φιλόλογος με Κλασική Ειδίκευση, απόφοιτη του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του ∆ηµοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Γνωρίζει και μιλά πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, ενώ κατέχει σε ικανοποιητικό βαθμό και τη γαλλική. Είναι λάτρης της νεοελ­ληνικής αλλά και της παγκό­σμιας κλασικής λογοτεχνίας.

Έχει εκδώσει το 2018 ένα μυθι­στόρημα εμπνευσμένο από τη Νορβηγική μυθολογία. Έχει επίσης εκδώσει δύο τόμους από μια σειρά φαντασίας και περιπέτειας για παιδιά κι εφήβους, με τίτλο «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΓΚΟΛΕΝΤΟΡ». Το πρώτο μυθιστόρημα της σειράς, «Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο Μαγικός Κήπος», κυκλοφόρησε το 2017, ενώ το δεύτερο, «Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο Χαμένος Φάρος», κυκλοφόρησε το 2018, και τα δύο από τις εκδόσεις «Θερ­μαϊκός».

«ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ» είναι το τέταρτο βιβλίο της.