Προηγούμενη σελίδα

Δεν άργησαν, βέβαια, να αντιληφθούν ότι, παρά τις κάποιες ομοιότητες, είχαν μια μεγάλη διαφορά και με αυτά: Ήταν η Σκέψη και η Φωνή του ανθρώπου. Η Γλώσσα του, με τα νοήματά της…
Για να μπορέσουν όμως να χρησιμοποιήσουν αυτά τα ιδιαίτερα και σπουδαία χαρίσματα με επιτυχία, χρειάστηκε να βάλουν τάξη στις σκέψεις, στα λόγια τους, στις φωνές τους.
Να μην είναι σαν τις φωνές των άλλων ζώων και των πουλιών, που μπορεί μερικές φορές να ήταν μελωδικές, αλλά παρέμεναν πάντα ακατανόητες.

ISBN

978-618-5246-28-0

Αριθμός σελίδων

100

Διάσταση βιβλίου

29,50×21,00cm

Συγγραφέας

Μανόλης Παλαιγεωργίου

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Μανόλης Παλαιγεωργίου κατάγεται από τη Σάμο (1942), είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπ/μίου Θεσ/νίκης και της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών. Υπηρέτησε με την ειδικότητα του φιλολόγου στην ιδιωτική και δημόσια μέση και μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, ως διδάσκων και ως διοικητικό στέλεχος, με παράλληλη συνδικαλιστική δράση. Δημοσιεύει από το 1975 κείμενά του στο τοπικό ημερήσιο και περιοδικό τύπο που αφορούν τα κοινωνικά πολιτιστικά και πολιτικά πράγματα της σύγχρονης καθημερινότητας και ειδικότερα της πόλης και της περιοχής Καβάλας.
Επιδόθηκε ιδιαίτερα και συνέταξε έξι (6) βιβλία - βοηθήματα σχετικά με τις «Τεχνικές Έλλογης Σκέψης και Γραφής». Το 2016 δημοσίευσε βιβλίο με τίτλο «Σταλαγματιές νοσταλγίας και αυτοσυνειδησίας» από τις εκδόσεις Ξυράφι.