Σαν από φύσημα τ’ ανέμου βρέθηκε στην ζωή. Μονάχη, ορφανή, έρμη κι απροστάτευτη. Από παιδί αναγκάστηκε να πατήσει στα πόδια της και ν’ ανοίξει τον δρόμο της ζωής της, στον κακοτράχαλο τόπο και στην εποχή που βρέθηκε να ζήσει. Οι αντιξοότητες, σωστά αγκάθια, τρυπούσαν κάθε φορά τα γυμνά ποδαράκια της. Μ’ αυτή συνέχιζε… Έγιανε τις πληγές της, μάζευε τα κομμάτια της μα στο τέλος κατάφερε να φτάσει στο ξέφωτο. Να δει, να γνωρίσει, να μάθει! Να συνυπάρξει και να ενστερνιστεί τις αξίες και τα πιστεύω σπάνιων ανθρώπων. Σπάνιων όχι για τα πλούτη και την θέση τους, μα για την λεβεντιά και την απλότητα που σκέφτουνταν και προπαντός
που ενεργούσαν.
Πολλές φορές δεν το επέλεξε. Γι αυτήν αποφάσιζε η ζωή. Όμως έστω κι έτσι, προσπάθησε να φτιάξει τον δικό της κώδικα τιμής κι ευθύνης. Και τα κατάφερε! Έδωσε μαθήματα ανθρωπιάς, λεβεντιάς κι αξιοσύνης. Έπαιξε πολλές φορές, κορώνα γράμμα την ζωή της, μυστικά, αθόρυβα, ταπεινά. Όχι για πλούτη και για δόξες. Μα για τον εαυτό της και μόνο. Για τις αξίες της και για τ’ όνειρο της! Αυτό που κέρδισε σαν ανταμοιβή. Αυτό που ξεκινά να ζήσει από δω και μπρος. Μ’ όλη την δύναμη της ψυχής της! Τ’ όνομα της, Ανεμώνη!!!

Συγγραφέας

Ιωάννης Ε. Στρουμπούλης

ISBN

978-618-5246-00-6

Αριθμός σελίδων

274

Διάσταση βιβλίου

14x21cm

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Γιάννης Στρουμπούλης γεννήθηκε το 1958 στην Καβάλα από Καβαλιώτες γονείς με ρίζες Μικρασιάτικες. Του  πατέρα του όμως η μακρινή σκούφια κρατά από την Μάνη. Παντρεμένος με την Φωτεινή, έχει δυό παιδιά τον Στρατή και την Έλενα. Από μικρός ακόμα ιδιώτευσε και δραστηριοποιήθηκε για σαράντα και πλέον χρόνια στον χώρο της διαφήμισης, επικοινωνίας και ΜΜΕ. Επιπλέον σαν ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης από το 1989, θεωρείται από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα.

Διετέλεσε διευθυντής και μέτοχος σε πανελλαδικής εμβέλειας, εταιρίες επικοινωνίας και ενημέρωσης. Επίσης υπήρξε σχολάρχης με σχολή πολεμικών τεχνών.

Αριστούχος της Ιερατικής σχολής Ν. Καρβάλης, Διπλωματούχος καθηγητής Βυζαντινής μουσικής, Καθηγητής πολεμικών τεχνών σε δύο συστήματα.

Πιστοποιημένος καθηγητής σε θέματα διαχείρισης εικόνας και ήχου ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Προώθηση πωλήσεων και δημόσιες σχέσεις.

Δίδαξε για αρκετά χρόνια, παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση, σε ιδιωτικές σχολές, σε ΙΕΚ και στην μουσική σχολή της  Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Συσσώρευσε πλούσια κοινωνική δράση σαν: 1. Ιδρυτής & πρόεδρος της Έν. Ιδιοκτητών Ραδ/νικων. Σταθμών Βορ. Ελλάδος. 2. Γεν. Γραμματέας της GAKO, μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών WAKO. 3. Ιεροκήρυκας με ενεργό δράση για 12 έτη. 4. Ιδρυτής και πρόεδρος του Δικτύου εθελοντισμού «Ηλιακτίς».

Στο συγγραφικό του έργο μέχρι στιγμής συγκαταλέγονται τα: «ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ» μυθιστόρημα, «Η ΑΝΕΜΩΝΗ» μυθιστόρημα, «ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» θεατρικό και ένα εκπαιδευτικό βιβλίο με τίτλο «ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ».