Προηγούμενη σελίδα

Το τυπογραφείο των εκδόσεων Ξυράφι με σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης, μπορεί να τυπώσει το λογότυπο της δικής σας επιχείρησης σε μάσκες άριστης ποιότητας προκειμένου να υπάρχει ομοιομορφία στο προσωπικό σας ή ακόμα και για να δοθούν ως δώρο σε πελάτες σας, ώστε να προστατευθούν αλλά ταυτόχρονα να σας διαφημίζουν ενώ τις φορούν.

Από τον Μάιο του 2020 που τέθηκε υποχρεωτική η χρήση της προστατευτικής μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και σε χώρους εργασίας, στο Ξυράφι αναζητήσαμε τις καλύτερες λύσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρχικά, και με μικρές τροποποιήσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας αργότερα, κατασκευάσαμε ένα προϊόν που καλύπτει εμάς και συνεπώς και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Ως μέθοδο εκτύπωσης, επιλέξαμε αυτή που έχει τη μεγαλύτερη αντοχή, αφού οι μάσκες σύμφωνα με τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων πρέπει να πλένονται στους 60 βαθμούς και να σιδερώνονται, με αποτέλεσμα να επιτύχουμε τη μεγαλύτερη αντοχή σε προϊόν με εκτύπωση.

Η πορεία της πανδημίας έδειξε την ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις οπότε και στη μάσκα Classic δώσαμε τη δυνατότητα προσθήκης ρινικού ελάσματος, ενώ στη συνέχεια η γκάμα μας ολοκληρώθηκε με τη προσθήκη της μάσκας Carbon που διαθέτει όλα τα σύχρονα μέσα για την προστασία από τα μικρόβια και τους ιούς. Η μάσκα Carbon διαθέτει εκτός από το διπλό βαμβακερό ύφασμα και το ρινικό έλασμα, αφαιρούμενο φίλτρο ενεργού άνθρακα, παρέχοντας τη μέγιστη προστασία.

Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να προμηθεύσουμε εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο με μάσκες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με την ποιότητά τους, τη ραφή τους και την άψογη, ανεξίτηλη εκτύπωση, έχοντας καθημερινά πολλές επαναληπτικές παραγγελίες!

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καθώς και τα δύο μεγέθη στους βασικούς τύπους μασκών, Classic, Fashion, Carbon έδωσαν τη δυνατότητα σε καταστήματα εστίασης, βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, σε ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, κολέγια και δημόσιες υπηρεσίες να κάνουν το καλύτερο για την προστασία του προσωπικού τους, των συνεργατών τους κλπ.