Κλεφτές ματιές… Τούτη η ποιητική συλλογή, είναι πραγματικά, «κλεφτές ματιές».

Ένα σύνολο ποιημάτων, χωρίς πρόγραμμα να γραφτούν. Χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία. Μα και χωρίς σειρά.

Πως ο ζωγράφος ανοιγοκλείνει τα μάτια του και αιχμαλωτίζει στον καμβά αυτό που κατέγραψε η ματιά του, για μια στιγμή, όπως το κατέγραψε;

Έτσι και τούτα τα ποιήματα είναι αιχμαλωτισμένες σκέψεις του νου. Μιας στιγμής. Αιχμαλωτισμένα συναισθήματα. Αιχμαλωτισμένες θύμισες.

Αποτυπωμένα στο χαρτί, να ξεχειλίζουν νοσταλγία, αγωνία, αποστροφή, σαρκασμό, μα και αγάπη. Πολλή αγάπη!

Για αυτά που φύγανε, για αυτά που θα’ ρθουν και για αυτά που θα ζήσουμε. Με ή χωρίς την θέληση μας.

Και για τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν.

Αυτούς, που βυθισμένοι στο σκοτάδι της άγνοιας και του εγωισμού τους, αποπροσανατολισμένοι και αδαείς, έχουν για όλα γνώμη, χωρίς δυστυχώς να έχουν γνώση.

Αυτούς τους ανθρώπους, που αποτελούν την κοινωνία μας. Και που μ’ όλα τα στραβά και τα ανάποδα τους, δικαιούνται σεβασμού. Γιατί βαθειά μέσα τους, ίσως και χωρίς να το γνωρίζουν, κρύβουν ψήγματα Θεού.

ISBN

978-618-5246-05-1

Αριθμός σελίδων

122

Διάσταση βιβλίου

14x21cm

Συγγραφέας

Ιωάννης Ε. Στρουμπούλης

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Γιάννης Στρουμπούλης γεννήθηκε το 1958 στην Καβάλα από Καβαλιώτες γονείς με ρίζες Μικρασιάτικες. Του  πατέρα του όμως η μακρινή σκούφια κρατά από την Μάνη. Παντρεμένος με την Φωτεινή, έχει δυό παιδιά τον Στρατή και την Έλενα. Από μικρός ακόμα ιδιώτευσε και δραστηριοποιήθηκε για σαράντα και πλέον χρόνια στον χώρο της διαφήμισης, επικοινωνίας και ΜΜΕ. Επιπλέον σαν ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης από το 1989, θεωρείται από τους πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα.

Διετέλεσε διευθυντής και μέτοχος σε πανελλαδικής εμβέλειας, εταιρίες επικοινωνίας και ενημέρωσης. Επίσης υπήρξε σχολάρχης με σχολή πολεμικών τεχνών.

Αριστούχος της Ιερατικής σχολής Ν. Καρβάλης, Διπλωματούχος καθηγητής Βυζαντινής μουσικής, Καθηγητής πολεμικών τεχνών σε δύο συστήματα.

Πιστοποιημένος καθηγητής σε θέματα διαχείρισης εικόνας και ήχου ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Προώθηση πωλήσεων και δημόσιες σχέσεις.

Δίδαξε για αρκετά χρόνια, παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση, σε ιδιωτικές σχολές, σε ΙΕΚ και στην μουσική σχολή της  Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Συσσώρευσε πλούσια κοινωνική δράση σαν: 1. Ιδρυτής & πρόεδρος της Έν. Ιδιοκτητών Ραδ/νικων. Σταθμών Βορ. Ελλάδος. 2. Γεν. Γραμματέας της GAKO, μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών WAKO. 3. Ιεροκήρυκας με ενεργό δράση για 12 έτη. 4. Ιδρυτής και πρόεδρος του Δικτύου εθελοντισμού «Ηλιακτίς».

Στο συγγραφικό του έργο μέχρι στιγμής συγκαταλέγονται τα: «ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ» μυθιστόρημα, «Η ΑΝΕΜΩΝΗ» μυθιστόρημα, «ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» θεατρικό και ένα εκπαιδευτικό βιβλίο με τίτλο «ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ».